På jagt efter en ny sponsor – eller to?

I dag lancerer vi en helt ny og innovativ løsning, der gør SponsorOptimizer til et endnu mere effektivt værktøj til værdibaseret udvælgelse af potentielle sponsorer. 

Med udgangspunkt i feedback fra vores mange professionelle og engagerede kunder har vi nu videreudviklet SponsorOptimizer og kan nu tilbyde det danske sponsormarked et avanceret, men meget brugervenligt værktøj til værdimatch mellem sponsorer og sponsorater.

Mange af vores kunder har udtrykt ønske om at få adgang til at kunne lave værdimatch med samtlige af de mere end 250 potentielle sponsorer, som vi har liggende i vores database. Således ønsker flere og flere af de største danske rettigheder at benytte SponsorOptimizer som et lead-genererende værktøj i “jagten” på nye potentielle sponsorer.

Brugergenereret produktinnovation er meget vigtigt for os i videreudviklingen af SponsorOptimizer 

Vi har derfor i de senere måneder videreudviklet værktøjet for at imødekomme dette ønske. Resultatet af dette udviklingsarbejde er blevet til et unikt og innovativt værktøj, der på sekundet rangordner og værdimatcher de mere end 250 brands og virksomheder i databasen med udgangspunkt i de kerneværdier, som rettigheden står for. Samtidig giver den nye løsning mulighed for at lave simuleringer i forhold til hvilke brand værdier og med hvilken vægt den enkelte værdi skal have, når selve rangordningen skal beregnes.

Med denne mulighed for at lave simuleringer kan man som rettighed let og meget hurtigt nu selv identificere de potentielle sponsorer, der lige præcis matcher de typisk 3-5 kerneværdier, som rettigheden primært bringer i spil i et partnerskab.

Nedenfor ses brugergrænsefladen af vores nye innovative løsning, hvor værdimatch nu også hurtigt kan laves på udvalgte målgrupper, som eksempelvis blandt mænd, de 15-29 årige, i region Hovedstaden, høj-indkomst-gruppen, børnefamilier, de fodbold-interesserede, de håndbold-interesserede etc.

Der er ingen alternativ tekst for dette billede

De 150 største danske rettigheder får dermed helt nye muligheder i søgeprocessen efter potentielle sponsorer, eller når der skal gentegnes med eksisterende sponsorer.

Med adgang til SponsorOptimizer får man som rettighed nu ubegrænset adgang til værdimatch med de mere end 250 målte brands og virksomheder.

SponsorOptimizer fungerer i dag både som dokumentation og som lead-genererende værktøj i “jagten” på nye sponsorer

Med andre ord kan vi nu tilbyde det danske sponsormarked et endnu stærkere analyseværktøj, der i form og indhold er helt unik og på forkant med udviklingen inden for sponsorship research.

Kom godt i gang

Er du nysgerrig, har du spørgsmål eller kommentarer, eller ønsker du at arbejde med værdibaseret udvælgelse af samarbejdspartnere, er du meget velkommen til at skrive en kommentar eller sende en mail til claus@gersdorff-research.dk. Jeg glæder mig til at høre fra dig. 

Du kan læse mere om SponsorOptimizer og se udvalgte kunder her.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilmeld dig vores insight

Modtag nyheder, cases og artikler 2-4 gange årligt fra Gersdorff Research.