vi er drevet af at skabe vækst

hvem er vi?

Gersdorff Research er en analyse- og konsulentvirksomhed, der hjælper virksomheder og organisationer med at skabe vækst ved at træffe de rigtige forretningsmæssige beslutninger baseret på valide marketing og sponsor analyser.

Vi tror på, at vejen til succes bliver skabt gennem større viden om og indsigt i det marked, virksomheden opererer i, og den målgruppe virksomheden henvender sig til.

Claus Gersdorff - Ekspert i marketing og sponsor analyser

Vores erfaring

Vores rådgivning er baseret på en solid forretningsforståelse, som er opnået gennem mere end 25 års erfaring inden for analysebranchen. 

Virksomheden blev grundlagt i 2007 af Claus Gersdorff, og vi har med stor succes løst opgaver for en lang række virksomheder og organisationer såvel nationalt som internationalt.

Vores rådgivning og sparring

Gersdorff Research har fokus på høj faglighed og kvalitet i såvel gennemførelsen af analyser som i vores rådgivning. Vi yder en serviceminded og kvalificeret rådgivning og sparring inden for marketing og sponsor analyse til udvikling af marketing- og sponsorstrategi.

Hos os er vores rådgivning og sparring altid ærlig, kompetent og fleksibel.

Vores samarbejdspartnere

Vi står for gennemførelsen af vores analyseprojekter fra A-Z, men vi har valgt at samarbejde med udvalgte leverandører, fordi deres kernekompetencer ligger inden for dataindsamling, marketing, sponsorater og kommercielle partnerskaber. Samarbejder, der går mere end ti år tilbage.

Tilmeld dig vores insight

Modtag nyheder, cases og artikler 2-4 gange årligt fra Gersdorff Research.