Marketing Analyser

Her kan du læse om alt det, vi er bedst til inden for marketing analyser

Online omnibus undersøgelse

Vores online omnibus er en undersøgelse, vi gennemfører hvert kvartal (marts, juni, september og december med et frisk nationalt repræsentativt udsnit af den danske befolkning på 1.500 forbrugere i alderen 15+ år på hver undersøgelse. Det er cost-effektivt og høj-kvalitetsdata, der giver dig de nødvendige svar på dine forretningsmæssige spørgsmål.

Adfærdsbaserede segmenteringsstudier

Vi hjælper med identifikation af relevante kundesegmenter. Hvilke segmenter eksisterer på jeres marked, og hvad karakteriserer dem? Vi giver input til ”go to market”-strategi i forhold til udvikling af blandt andet produkter, kommunikationen og distributionen.

Dybdegående brandkendskab

Vi kortlægger forbrugernes kendskab til og brug af brands. Hvilke og hvor ofte forbruges produkter i kategorien? Hvad er holdningen til og imageopfattelsen af disse brands?

Udvikling af jeres kommunikation

Vi giver relevante og strategisk input til udviklingen af jeres kommunikationsplatform, herunder målgruppens adfærd, opfattelser, barrierer og motivationer. Hvad er de strategiske udsigtspunkter, og hvordan udnytter I dem bedst?

Prætest af reklamer

Vi tester, om målgruppen forstår jeres budskab? Er reklamen troværdig og relevant? Har reklamen den rette stil og tone? Og skiller reklamen sig ud?

Kampagneeffektmåling

Vil du have svar på, hvor mange i målgruppen der har lagt mærke til kampagnen, og om de forstår budskabet? Og forventes målgruppen at reagere på baggrund af kampagnen? Så kan vores kampagneeffektmåling give svarene.

Reklame- og brandtracking

Hvor effektive er dine afviklede kampagner? Vores trackingværktøj til optimering af reklameinvesteringerne er baseret på en kontinuerlig overvågning af egne og konkurrenters kampagner samt andre markedstiltag.

Imagemåling

Hvordan opfatter målgruppen dit brand? Forbindes dit brand med de rigtige værdier? Og hvilken position har dit brand i forhold til konkurrenterne? Det kan vores imagemåling give svar på.

Nysgerrig eller brug for hjælp?

Tilmeld dig vores insight

Modtag nyheder, cases og artikler 2-4 gange årligt fra Gersdorff Research.