Oplevelsesindustrien har et kæmpe uforløst potentiale

Digitalisering er et tema i stort set alle industrier, og selvfølgelig også i oplevelsesindustrien. I SPOT:ON Clubs voksende community er techdigital og data områder, som fylder mere og mere.

Vi er midt i en transformation, hvor forståelsen og anvendelsen af smartere teknologi og intelligente digitale løsninger vil skabe fremtidens vindere.

Derfor lancerer vi nu SPOT:ON TECH, et nyt initiativ i SPOT:ON Club. SPOT:ON TECH skal være den førende hub for digitale platforme og løsninger til optimering af sponsorships, partnerskaber og brand aktivering. Det er vores ambition at bringe tech tættere til vores klubmedlemmer og partnere, og at nye innovative koncepter og løsninger skal folde sig ud og skabe værdi. 

Fra starten har vi valgt nogle udvalgte områder, hvor vi har etableret et samarbejde med innovativt tænkende mennesker, stærke kompetencer og spændende virksomheder. De er både etablerede virksomheder og nye start-ups, der tilbyder løsninger, som kan anvendes af mange inden for oplevelsesindustrien.

Vi starter inden for følgende kategorier:

Det er kun starten. Det er en åben invitation, og vi skal have flere med i SPOT:ON TECH, så vi i fællesskab kan få virksomhederne inden for den danske oplevelsesindustri up-to-speed.

https://www.spotonclub.com/tech.html præsenteres konceptet og de første partnere nærmere. 

De første aktiviteter og mere information omkring dette initiativ vil løbende blive meldt ud. Vi har mange ideer, men vi ønsker også gerne input udefra. Tag fat i os, hvis du anvender en smart teknologi eller kender en virksomhed, som bør være med i SPOT:ON TECH. 

Claus Gersdorff, Co-founder, SPOT:ON Club (claus@gersdorff-research.dk)

Lars Gjøls-Andersen, Co-founder, SPOT:ON Club (larsgjoels@gmail.com)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilmeld dig vores insight

Modtag nyheder, cases og artikler 2-4 gange årligt fra Gersdorff Research.