Kompetent sparring og rådgivning

Løsninger

Gersdorff Research er et full-service analysebureau. Vi tilbyder vores kunder såvel kvantitative som kvalitative analyser. Vores analyser tager altid afsæt i vores kunders specifikke forretningsmæssige situation og udfordringer. Således skræddersyer vi vores anbefalede løsninger efter en grundig dialog med vores kunder, hvilket giver langt bedre og mere relevante insights til vores kunder. Det er netop på baggrund af disse insights og vores solide anbefalinger og rekommendationer, at vores kunder kan træffe de rigtige forretnings-mæssige beslutninger og dermed skabe den nødvendige fremdrift og vækst for virksomheden.

Hos Gersdorff Research har vi fokus på at tilbyde innovative løsninger og rådgivning inden for områderne strategi- og forretnings-udvikling, marketing, kommunikation og sponsorship. Vi har igennem mange år udfordret og hjulpet vores kunder med at tilveje-bringe specifik viden inden for nedenstående områder.

360 graders strategianalyse af virksomheden

På en hurtig og effektiv måde måles og sammenlignes din virksomheds performances og efterfølgende identificeres de strategisk vigtige udviklings- og forbedringsområder i din virksomhed.

CUSTOMONITOR

CUSTOMONITOR henvender sig til virksomheder, der ønsker et stærkt kundefokus understøttet af data. Med CUSTOMONITOR får din virksomhed løbende monitoreret kundernes holdninger, præferencer og oplevelser på individuelt udvalgte fokusområder. Det kunne fx være “nye kunder”, “kundereklamationer” og “frafaldne kunder”.

Udvikling af kommunikation

Giver relevant, strategisk input til udvikling af ny kommunikationsplatform, herunder målgruppens adfærd, opfattelser, barrierer og motivationer. Hvad er de strategiske udsigtspunkter og hvordan kan de udnyttes?

Prætest af kommunikation

Forstår målgruppen budskabet? Er reklamen troværdig og relevant? Har reklamen den rette stil og tone? Og skiller reklamen sig ud?

Kampagneeffektmåling

Hvor mange i målgruppen har lagt mærke til kampagnen? Forstår de budskabet? Og forventer målgruppen at reagere på baggrund af kampagnen?

Reklametracking

Hvor effektive er dine afviklede kampagner? Et værktøj til optimering af reklameinvesteringerne baseret på en kontinuerlig overvågning af egne og konkurrenters kampagner samt andre markedstiltag.

Imagemåling

Hvordan opfatter målgruppen dit brand? Forbinder de dit brand med de rigtige værdier? Og hvilken position har dit brand i forhold til konkurrenterne?

Innovation

Giver den nødvendige viden, når der skal udvikles et nyt produkt, ny smagsvariant eller ny emballage. Hvilken variant har størst potentiale for succes i målgruppen?

Event- og sponsormålinger

Giver sponsoratet den ønskede effekt?

SponsorOptimizer

SponsorOptimizer er et strategisk og unikt værktøj til det danske sponsormarked, som hjælper aktørerne på begge sider af ”sponsorbordet”. Således giver SponsorOptimizer såvel annoncørerne og rettighedshaverne mulighed for en værdibaseret udvælgelse af samarbejdspartnere. Du kan læse mere om SponsorOptimizer her.

Værdiansættelse af sponsorater

Giver sponsorer mulighed for at få en objektiv vurdering af et aktuelt sponsorprodukt og dermed få indsigt i sponsorværdien i kroner. Et godt fundament for at indgå et nyt sponsorat eller gentegne et eksisterende sponsorat er at kende den kommercielle værdi, og der er mange fordele ved at få en uafhængig vurdering af prisen på sponsoratet. Du kan læse mere om ESM Valuation her.

Adfærdsbaserede segmenteringsstudier

Identifikation af relevante kundesegmenter. Hvilke segmenter eksisterer i det pågældende marked og hvad karakteriserer dem? Giver input til ”go to market”-strategi i forhold til udvikling af bl.a. produkter, kommunikationen og distributionen.

Usage & Attitude

Målgruppens kendskab til og brug af mærker. Hvilke og hvor ofte forbruges produkter i kategorien samt holdningen til disse?

Evaluering af intern kommunikation

Hvordan performer ledelsen i forbindelse med den interne kommunikation? Hvilke kommunikationskanaler er vigtige for medarbejderne?

 

Gersdorff Research – Vi hjælper virksomheder med at skabe vækst

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *