Sponsor Analyser

Her kan du læse om alt det, vi er bedst til inden for Sponsor analyser

SponsorOptimizer

SponsorOptimizer er et strategisk og unikt værktøj til det danske sponsormarked, som hjælper aktørerne på begge sider af ”sponsorbordet”. Således giver SponsorOptimizer såvel sponsorerne som rettighedshaverne mulighed for en værdibaseret udvælgelse af samarbejdspartnere.

Bliv skarp på dit brands persona

For at kunne forstå og engagere din målgruppe er det vigtigt at kende den persona, I henvender jer til, så du gennem kommunikation og tiltag kan udnytte potentialet fuldt ud. Vores segmenteringsstudie identificerer og visualiserer gennem data og persona-beskrivelse jeres målgruppe, hvor stor den er samt målgruppens holdninger og adfærd

Effektmåling af events og sponsorater

Aktivering af sponsorater og kommercielle partnerskaber kræver ofte større investeringer. Derfor et det vigtigt at kunne dokumentere effekten på dit brand af de investerede kroner. Er kendskabet til dit brand øget? Er målgruppen blevet positivt påvirket? Og er målgruppens købssandsynlighed steget som følge af sponsoratet? Vores effektmålinger giver svarene og motiverer dine investeringer.

Værdiansættelse af sponsorat

Giver sponsorer mulighed for at få en objektiv vurdering af et aktuelt sponsorprodukt og dermed få indsigt i sponsorværdien i kroner. Et godt fundament for at indgå et nyt sponsorat eller gentegne et eksisterende sponsorat er at kende den kommercielle værdi, og der er mange fordele ved at få en uafhængig vurdering af prisen på sponsoratet.

Sponsor Experience Management

Udnyt potentialet hos eksisterende sponsorer og kommercielle partnere gennem data og insights.

Som co-founder af Act in Fact tilbyder vi en innovativ Sponsor Experience Management platform, der giver professionelle sportsklubber og kulturinstitutioner nem adgang til systematisk og løbende at lytte sponsorerne.

Sponsorernes input kan bruges til at optimere sponsoroplevelserne for bedre at imødekomme sponsorernes behov og forventninger i forskellige touchpoints på “sponsor-rejsen”.

Tilmeld dig vores insight

Modtag nyheder, cases og artikler 2-4 gange årligt fra Gersdorff Research.