Bliv klogere på, hvad kunderne mener

Uanset om jeres virksomhed oplever medgang eller modgang i Corona-tiden, er det vigtigt at holde skarpt øje med, hvordan kunderne oplever jer. Det er derfor vigtigt at følge kunderejsen tæt og agere på baggrund af konkrete indsigter og ikke blot mavefornemmelse.

 Corona-krisen har sat sine spor i samfundet. Vi arbejder på nye måder og er tvunget til at være nytænkende og meget mere agile og digitale end før. Hos nogle virksomheder har det sat turbo på idérigdommen og udviklingen, mens andre oplever svindende kundegrundlag og kritiske tilstande.

’Nytiden’ kalder på evaluering og action

Uanset om din virksomhed befinder sig i medgang eller modgang er viden om kundernes oplevelser og tilfredshed en effektiv vej til et endnu bedre kundefokus og kriseberedskab.

Hvis din virksomhed har bevaret kundegrundlaget – eller måske udbygget det ved hjælp af nytænkning og hurtig eksekvering på nye muligheder – så gælder det om ikke at sidde for tungt i stolene med armene over hovedet. Det er i den grad vigtigt også at tage temperaturen på kunderne og deres kunderejser i jeres univers, så de forbliver glade, tilfredse og ikke mindst loyale.

Kom tættere på kunderne

Act In Fact er en digital platform, der tager måling af kundens oplevelser til et nyt niveau. Platformen indsamler dine kunders feedback i relevante touchpoints for din virksomhed og præsenterer resultaterne i et overskueligt online dashboard, så kundefeedback bliver nemt og relevant at handle på.

Kundens oplevelser knyttes til jeres interne virksomhedsdata, så kundens tilfredshed fx kan sammenholdes med værdien af deres køb. Det giver en bedre helhedsforståelse af kunderne og en unik mulighed for jer, når I skal prioritere og sætte værdi på jeres indsatser i arbejdet med at optimere kundeoplevelserne.

Tag med på kunderejsen

Det unikke er, at den enkelte kundes oplevelser kan følges på tværs af relevante touchpoints, så kundeoplevelsen ikke kun opfattes som enkeltsituationer, men også kan analyseres sammenhængende over flere touchpoints.

Du kan følge udviklingen i den enkelte kundes tilfredshed og Net Promotor Score, reagere med det samme på kundens behov og evt. utilfredshed og dermed styrke relationen til dine kunder. Bedre kundeoplevelser påvirker nemlig kundeloyaliteten positivt med flere ambassadører og mindre churn til følge.

Act In Fact er en plug and play-løsning, der ikke kræver udviklingstimer hos din virksomhed. Der er med andre ord utrolig kort proces fra beslutning til vigtige indsigter om jeres kunder.

Ønsker du også at blive inspireret til at måle og følge dine kunders oplevelser på en HELT NY MÅDE, så kontakt mig gerne på telefon 20 22 20 26.

Du kan også booke et personligt møde med mig direkte i min kalender her: https://lnkd.in/eRx6km8

#CustomerExperienceManagement #ActInFact

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilmeld dig vores insight

Modtag nyheder, cases og artikler 2-4 gange årligt fra Gersdorff Research.